Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μανουσάκης Ανδρέας: ανακοίνωση σχετικά με δηλώσεις του Αναστασιάδη Γρηγόρη.


       Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
                 ΔΥΝΑΜΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ   ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ…..ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΛΛΟΙ   ΣΕ  ΑΛΛΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!!!!!!!!
Τάδε έφη ο κ. Αναστασιάδης Γρηγόρης ( εκτελών χρέη πρόεδρου του τριτοπαραταξιακού προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης μας), σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό SKAIΚατάπτυστες δηλώσεις, που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν κανέναν συνάδελφο και έχουν ως αποτέλεσμα την γελιοποίηση της Ένωσης μας και την προσβολή όλων των μελών της .  
Το δυστυχές της υπόθεσης είναι, ότι αυτή την άποψη την στήριξαν και οι υπόλοιπες <<συνιστώσες>> του κ. προέδρου, (αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας)στο τακτικό Δ.Σ., δίνοντας με περισσή ευκολία άφεση αμαρτιών για τα λεγόμενα του.
Προφανώς ο εκτελών χρέη προέδρου και οι στηρίζοντες αυτόν στο προεδρείο,ξέχασαν ότι εκείνη την ημέρα βρέθηκαν στη συγκεκριμένη συγκέντρωση απόστρατων και εν ενεργεία συναδέλφων, των Σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ που έχουμε υποστεί, με ορατή πλέον την φτωχοποίηση χιλιάδων οικογενειών.  
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Δυστυχώς κάποιοι έκλεψαν την ψήφο σας υποσχόμενοι ότι θα αγωνιστούν για δίκαια αιτήματα μας και άλλες τέτοιες συνδικαλιστικές φανφάρες, αλλά με το που εξελέγησαν το μόνο πράμα που τους ένοιαξε ήταν πώς να μπαινοβγαίνουν σε γραφεία, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα που <<κατέλαβαν>> και όχι κέρδισαν, γιαπροσωπικό τους όφελος. Είναι μικρή η Πυροσβεστική οικογένεια κύριοι και ταπεπραγμένα σας μαθαίνονται και χλευάζονται καθημερινά.

Υ.Γ. Μήπως να συνεχίζατε……… τις φωτογραφίσεις;


               
                                                            Μανουσάκης Ανδρέας   6947637970
                            Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης

                  Ηλεκτρονική διεύθυνση:  manousakis_andreas@yahoo.gr