Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 40χρονος για την πυρκαγιά στη Ρόδο



 

Ένας άνδρας 40 ετών συνελήφθη την Κυριακή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια, που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή 'Ιστριος Ρόδο.




Διαφημίσεις GoogleΨύκτες ΝερούΝο1 Εταιρεία Ψυκτών στην Ελλάδα Άψογη Εξυπηρέτηση.rainbowwaters.grCosmote - Νέα ΣύνδεσηΑπόκτησε κινητό δωρεάν ή κέρδισε έως 30% έκπτωση στο πάγιο.www.cosmote.gr
Ένας άνδρας 40 ετών συνελήφθη την Κυριακή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια, που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή 'Ιστριος Ρόδου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο σημειώνονται αναζωπυρώσεις.

Ο Στάθης Κουσουρνάς, δήμαρχος Ρόδου, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ για καταστροφή, καθώς έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα δασικής έκτασης. «Πρόκειται για τεράστια καταστροφή» σημείωσε.

Ο κ. Κουσουρνάς δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ καλή η εξέλιξη του πύρινου μετώπου, καθώς υπάρχει άπνοια και έτσι μέχρι το μεσημέρι εκτίμησε ότι η φωτιά μπορεί να έχει σβήσει.

Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά σε καμία περίπτωση δεν προήλθε από εμπρησμό γιατί εκδηλώθηκε δίπλα σε οικισμό. «Ίσως να ήταν αμέλεια, δεν ξέρουμε ακριβώς ακόμη την ακριβή αιτία που ξέσπασε η φωτιά» τόνισε.

Υπό μερικό έλεγχο εχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Φαιστό στο Ηράκλειο Κρήτης. Ωστόσο σημειώνονται κάποιες αναζωπυρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Πόμπιας.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/238861/sunelifthi-40hronos-gia-tin-purkagia-sti-rodo/#ixzz2aQLP5gGV
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook