Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Για να εκδικηθεί τον αγαπημένο της έκαψε τέσσερα αυτοκίνητα Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη φέρεται να προέβη στην ενέργεια αυτή θέλοντας να εκδικηθεί τον πρώην αγαπημένο της!


Για να εκδικηθεί τον αγαπημένο της έκαψε τέσσερα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη φέρεται να προέβη στην ενέργεια αυτή θέλοντας να εκδικηθεί τον πρώην αγαπημένο της!  


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το προσωπικό του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, το οποίο από την πρώτη στιγμή που επιλήφθηκε του συμβάντος ξεκίνησε και την διερεύνηση για τα αίτια που το προκάλεσαν.

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις που λήφθησαν και την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεση τους, προέκυψε ότι υπεύθυνη για την πρόκληση της πυρκαγιάς δεν ήταν άλλη από την 42χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξέσπασε στις 4.15 τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου 2013 σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Περικλέους στη Μεσαιωνική Πόλη. Οι φλόγες γρήγορα τύλιξαν τα οχήματα και επεκτάθηκαν και στα διπλανά. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο Πυροσβεστικά με προσωπικό το οποίο κατάφερε να σβήσει τη φωτιά.

Ωστόσο η ζημιά που προκλήθηκε ήταν πολύ μεγάλη. Τα δύο ΙΧ είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και τα δύο διπλανά τους είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές στη δεξιά τους πλευρά.

Το περιστατικό «σήκωσε στο πόδι» κυριολεκτικά τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης οι οποίοι αξημέρωτα ακόμη, είδαν την νύχτα να γίνεται μέρα από τις πύρινες φλόγες, προκαλώντας εύλογη αναστάτωση.

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ