Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς στο περίπτερο της έκθεσης.

Picture 0 for Επίσκεψη Σαμαρά στο περίπτερο της πυροσβεστικής(vid)

Επίσκεψη στο περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποίησε, μετά την ομιλία του στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος χάρισε στον πρωθυπουργό το χρυσό στεφάνι της Βεργίνας με το σήμα της Πυροσβεστικής, ενώ ο πρωθυπουργός έγραψε στο βιβλίο αφιερώσεων το μήνυμα «Συγχαρητήρια στην πανάξια Πυροσβεστική μας».

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε την "Έκθεση Κειμηλίων Απελευθέρωσης" της περιόδου 1912 - '13, στο περίπτερο του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, όπου ξεναγήθηκε από τον υπουργό Θεόδωρο Καράογλου. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον περίμενε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και τού χάρισε το βιβλίο, με τίτλο "Εμείς οι Έλληνες", τού Ν. Μέρτζου.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το περίπτερο της Βικτώριας Αυστραλίας, όπου τον υποδέχτηκαν μέλη του κοινοβουλίου της Βικτώριας και τού δώρισαν έναν δίσκο με το έμβλημα της πολιτείας. Στο περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης, τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, τον ενημέρωσε για την παρουσία του υπουργείου στην 78η ΔΕΘ και τού έδειξε έντυπα με στοιχεία για την πρόοδο του ΕΣΠΑ και των αναπτυξιακών προγραμμάτων.