Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Α.Ε.Π.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Κύριο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συνάντηση Α.Ε.Π.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Κύριο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος




Α.Ε.Π.Π.
                     Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

      Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Στα πλαίσια της επικείμενης επίσκεψης του Αρχηγού του Π.Σ. για τον εορτασμό των εκδηλώσεων στη πόλη της Θεσσαλονίκης και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της παράταξης μας θα συναντηθεί μαζί του, προκειμένου να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε Π.Υ. και Π.Κ. της περιφέρειας μας.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί  να θέσουμε κάποιο θέμα προς συζήτηση, στην επικείμενη συνάντηση με τον Αρχηγό παρακαλούμε όπως ενημερώσει σχετικά το μέλος του Δ.Σ. της ένωσης μας,  Μανουσάκη Ανδρέα.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά σε επίσκεψη Αρχηγού στη πόλη μας, το προεδρείο της ένωσης μας, στα πλαίσια των υποχρεώσεων του προκειμένου να μεριμνήσει για σχετική συνάντηση με τον Αρχηγό για να συζητήσουμε πάγια και διαρκή προβλήματα των συναδέλφων μελών της περιφέρειας μας, προτιμάει να κωφεύει και να σφυρίζει αδιάφορα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την συνδικαλιστική του ανυπαρξία, που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση και συρρίκνωση του κύρους του Σωματείου μας.
Για ένα προεδρείο που σέβεται τα μέλη του, αυτές οι διαδικασίες είναι πλέον τυπικές.       
 Δυστυχώς όμως όχι για το δικό μας προεδρείο
                                                    


                                             Μανουσάκης Ανδρέας                                                          Μέλος Δ.Σ. της Ενωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Περ.Κεντρ. Μακεδονίας Επικεφαλής  της Συντονιστικής Ομάδας της ΑΕΠΠ της Κεντρ. Μακεδονίας
Στοιχεία επικοινωνίας : τηλ. επικ. 6932473511 wind