Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Aφιερωμένος σε όσα μέλη μας έχασαν την ζωή τους.


 Στις 23/11/2013 και ώρα 15:00 περί τους εκατό δρομείς από τους οποίους οι 20 μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έλαβαν μέρος στον Αγώνα δρόμου απόστασης 5χλμ. Αφετηρία και τερματισμός ήταν το Αρχηγείο Αστυνομίας αφού διέσχισαν τους κύριους δρόμους στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Τον αγώνα διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου σε συνεργασία με το Σωματείο Περικλής Δημητρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Ανδρέας Κυριάκου, η Δημοτικός Σύμβουλος Αγλαντζιάς κα Νίτσα Κυριακίδου, ο Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού Θεοφάνης Κωνσταντίνου εκ μέρους του Αρχηγού ΓΕΕΦ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Ανώτερος Αστυνόμος Κύπρος Μιχαηλίδης επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΑΚ ο κος Γιώργος Μεσημέρτζης πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος και Επίτιμο Μέλος του Σωματείου μας «Περικλής Δημητρίου» και άλλοι επίσημοι και συγγενείς των αθλητών. Οι κκ. Παναγιώτης Καλογήρου και Σωκράτης Σωκράτους ευχαριστούν όλους για την Συνεργασία και Συμμετοχή τους.

 Με την λήξη του αγώνα κατατέθηκαν στεφάνια στο άγαλμα του Κύπριου Αστυνομικού παρά την εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης. Τις πρώτες θέσεις στην γενική κατηγορία των αθλητών έλαβαν 1ος Γιώργος Τοφής ΓΣΕ, 2ος Μάριος Αποστόλου Π.Δ. – ΓΣΠ Λευκωσία  και 3ος Αντρέας Τσιακούρης (ΕΜΑΚ – Πυροσβεστική).  Στην ειδική κατηγορία Αστυνομικών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Μοδέστου του ΤΑΕ Λ/σιας, δεύτερη θέση Μιχάλης Μιχαήλ της ΕΜΑΚ και στην τρίτη θέση ο Αβραάμης Αβραάμ του ΕΑΟ - ΜΜΑΔ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την οικονομική στήριξη εκφράζονται στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αστυνομικών Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Επίσης ευχαριστούμε τα αρτοποιεία ΖΟΡΠΑΣ και RED BULL ENERGY DRINK για τα προϊόντα τους. Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Γραφείου Τύπου και Δημοσιών Σχέσεων, του Πάρκου Οδικής Ασφάλειας – Μ.Μ.Ε. - και των μελών του Σωματείου Περικλής Δημητρίου για την βοήθεια τους.
- See more at: http://www.sigmalive.com/sports/all-other-sports/track/80472#sthash.aZm0JYmD.dpuf