Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Βουτιά θανάτου επιχειρηματία στη λίμνη των Ιωαννίνων

Βουτιά θανάτου επιχειρηματία στη λίμνη των Ιωαννίνων

  Νεκρός ανασύρθηκε από τη λίμνη Παμβώτιδα 58χρονος επιχειρηματίας - Μεγάλη κινητοποίηση για την ανάσυρση του οχήματος - Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές
Βουτιά θανάτου επιχειρηματία στη λίμνη των Ιωαννίνων


Ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε στα παγωμένα νερά. Στις 9 το πρωί, περαστικοί είδαν την οροφή του αυτοκινήτου μέσα στη λίμνη, καθώς στο σημείο της πτώσης τα βάθος του νερού δεν ξεπερνά τα 2,5 μέτρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Άνδρες της ΕΜΑΚ μπήκαν με βάρκα στη Παμβώτιδα και σε συνεργασία με συναδέλφους τους πυροσβέστες, έδεσαν και ανέσυραν με γερανό το ασημί Audi A4. To θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μάτσικα.
Ο 58χρονος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή Κόνιτσας, ήταν οικογενειάρχης, πατέρας ενός παιδιού ενώ η σύζυγός του απαρηγόρητα αδυνατεί να πιστέψει ότι ο δικός της άνθρωπός έφυγε έτσι  ξαφνικά και με αυτό τον τρόπο.  
Προανάκριση για την υπόθεση, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων. Σημειώνεται, ωστόσο, πως τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρμόδιες αρχές δεν παραπέμπουν σε ατύχημα, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα ο 58χρονος να έβαλε τέλος στη ζωή του.


Διάβασε περισσότερα στο: Βουτιά θανάτου επιχειρηματία στη λίμνη των Ιωαννίνων | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook