Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρέας Μανουσάκης: Λειτουργία του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

Α.Ε.Π.Π.
AΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
             ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ:<< Λειτουργία του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.>>

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Δυστυχώς το Προεδρείο της Ένωσης μας, συνεχίζει να μας αποκαλύπτει  με τον πιο αήθη συνδικαλιστικό τρόπο το πως εννοεί  <<από κοινού συνδικαλιστικούς αγώνες>>,  <<όλοι μαζί>>, <<ΕΝΙΑΙΟ>>, με χαρακτηριστική και περίσσια συνδικαλιστική μικροψυχία.
Συγκεκριμένα, για άλλη μία φορά όσο αφορά σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ., με θέμα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης μας, το προεδρείο δεν με ενημέρωσε σχετικά, όπως και υποχρεούται και αποφάσισε να συζητήσει μόνο του, τις ενέργειες για την συγκεκριμένη εκδήλωση, θεωρώντας ότι αυτοί και μόνο αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας.
Σας ερωτώ κύριοι του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. :
Υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, κατόπιν εισηγήσεως του κ. Αναστασιάδη, ότι θα ενημερώνονται τα μέλη του Δ.Σ. για σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες νωρίτερα, με τηλεφωνική επικοινωνία; Για ποιο λόγο τότε εσείς συνεχίζετε να μου στέλνετε απλά ένα email και αυτό την προηγούμενη ή ιδία ημέρα της σύγκλισης του Δ.Σ, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνομαι σχετικά και να μην μπορώ να προσέλθω στα Δ.Σ.;
Τόσο δύσκολο σας είναι να με πάρετε ένα τηλέφωνο, έστω και μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να μπορέσω να προσέλθω στο Δ.Σ.;  
Εσάς κ. Αναστασιάδη και κ. Αμανατίδη,  έτσι σας ενημερώνει το προεδρείο της Ομοσπονδίας όταν έχετε σύγκλιση Δ.Σ., με ένα απλό email και αυτό μάλιστα την προηγούμενη ημέρα;
Για ποιόν λόγο δεν πραγματοποιούνται τα Δ.Σ. τελευταία Τρίτη του έκαστου μηνός, όπως έχει αποφασίσει ομόφωνα το Δ.Σ. και τα κάνετε όποτε σας βολεύουν;
Για ποιον λόγο κάνετε τα Δ.Σ. ακόμα και Σάββατο ή Κυριακή;
Για ποιον λόγο κάνετε τα Δ.Σ. απογευματινές ώρες; Τα Δ.Σ. κύριοι γίνονται πρωινές ώρες, προκειμένου να γίνει ανάδειξη των προβλημάτων άμεσα στη Διοίκηση ή στην Περιφέρεια. 
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Μπορεί η συνδικαλιστική παιδεία να μην σας περισσεύει, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προβαίνετε σε τέτοιους είδους απαξιωτικές ενέργειες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την συρρίκνωση του συνδικαλιστικού θεσμού και της μείωσης του κύρους της Ένωσης μας.



ΜανουσάκηςΑνδρέας                                                                                                                  Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.