Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Αγρίνιο:Απίστευτο θράσος,οι πυροσβέστες επιχειρούσαν σε πυρκαγιά και ανήλικοι έκλεψαν αλυσοπρίονο.


Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην περιοχή του Αγρινίου.Είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε έκταση με χαμηλή και ξερή βλάστηση και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να επέμβει.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Π.Υ Αγρινίου ,ενώ η όλη επιχείρηση είχε και θεατές μεταξύ αυτών και  ανήλικα παιδιά Ρομά.
Και ενώ η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη ανήλικοι ρομά ανοίγουν την πλευρική θυρίδα πυροσβεστικού οχήματος και αφαιρούν ένα αλυσοπρίονο.
Υποψιασμένος ένας εκ των πυροσβεστών αντιλαμβάνεται την όλη απόπειρα και την κλοπή και εντοπίζει το αλυσοπρίονο μερικά μέτρα πιο πέρα μέσα σε πυκνή βλάστηση.
Τοποθετεί και πάλι το αλυσοπρίονο στην θέση και το περιστατικό λήγει εκεί.

Αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, καθώς η εκδήλωση πυρκαγιάς για κάποιους ήταν η ευκαιρία να παρανομήσουν και να κλέψουν ,χωρίς κανένα  δισταγμό.
Επίσης αυτό που του έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η άνεση με την  οποία έδρασαν και πόσο καλά γνώριζαν ποιο σημείο του Πυροσβεστικού οχήματος έπρεπε να "χτυπήσουν"....

Δυστυχώς στα πολλά που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες έχουν να αντιμετωπίσουν και τις παραβατικές συμπεριφορές διαφόρων τύπων...


http://www.agriniolike.gr/