Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΠΣ Κ.Μακεδονίας: Ενημέρωση σχετικά με το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό από τον κ. Μπουκουβάλα.

Παρακολουθήστε με μεγάλη  προσοχή την ενημέρωση σχετικά με το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό που αφορά ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους. Η ενημέρωση έγινε στα πλαίσια της Εσπερίδας που οργάνωσε η ΕΥΠΣ Κ. Μακεδονίας στο Ξενοδοχείο PORTO PALLAS στην Θεσσαλονίκη και είχε απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη της Ένωσης.
Να σημειώσουμε πως οι αλλαγές που έχουν επέλθει είναι ραγδαίες  αφήνοντας προ πολλού πίσω τα όποια κεκτημένα υπήρχαν. Το βασικό στοιχείο που μένει από όλη την  ενημέρωση, είναι πως αν κάποιος σκέφτεται να αποστρατευτεί, θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα αν θα μπορεί να επιζήσει με το ποσό των χρημάτων που θα του αναλογούν στην σύνταξη. Τους νεότερους τους αφορά για να καταλάβουν τι συμβαίνει σχετικά με την εξαγορά συντάξιμου χρόνου και τι ακριβώς σημαίνει αυτό.



στο πρώτο μέρος θα παρακολουθήσετε την ενημέρωση του κ. Μπουκουβάλα.

δεύτερο μέρος της ομιλίας του 
επιμέρους στοιχεία από τον συνεργάτη του κ. Μπουκουβάλα, κ. Ευαγγελάτο

τρίτο επίσης σημαντικό και τελευταίο μέρος με ερωτήσεις από τα μέλη.



Σημείωση διαχειριστή: Μετά από αίτημα του Δ.Σ της  ΕΥΠΣ Κ.Μακεδονίας, το οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) προς το παρόν κλειδώνεται μέχρι να παρθεί απόφαση από το Δ.Σ. σχετικά με την προβολή του ή όχι. Σεβόμαστε το αίτημα και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για την απόφασή του. Επίσης θα περιμένουμε να δημοσιεύσουμε τα συμπεράσματα όπως αυτά θα συνταχθούν και θα δημοσιευθούν από το Δ.Σ. για ένα θέμα που ''καίει'' το τελευταίο διάστημα το σύνολο των συναδέλφων.