Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - 61χρονος έπεσε σε φρεάτιοστο κέντρο της Ρόδου


ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - 61χρονος έπεσε σε φρεάτιοστο κέντρο της Ρόδου


Σε ανοιχτό φρεάτιο το οποίο υπήρχε σε οικοδομή, η οποία βρίσκεται δίπλα από το κτίριο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στο κέντρο της πόλης του νησιού, έπεσε προχθές αργά το βράδυ 61χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά, μέχρι και χθες νοσηλευόταν εκτός κινδύνου.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9.45 προχθές το βράδυ και ενώ ο 61χρονος περπατούσε στο συγκεκριμένο δρόμο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου του νησιού. Ο 61χρονος, βάσει των ανεπίσημων πληροφοριών, μπήκε μέσα στην οικοδομή, για να κάνει την ανάγκη του, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο φρεάτιο το οποίο δεν φαινόταν, ενώ δεν είχε και κανένα προστατευτικό, για να το αποφύγει.
Ο γνωστός κάτοικος της Ρόδου άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να τον ακούσουν περίοικοι, αλλά και άνδρες που βρισκόντουσαν στη Λέσχη Αξιωματικών της 95ΑΔΤΕ, οι οποίοι και ειδοποίησαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Οκτώ πυροσβέστες μαζί με δύο οχήματα έφθασαν στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 61χρονο, όπως και έγινε. Λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ πριν τη μεταφορά του ιατροί που επέβαιναν στο ασθενοφόρο του τοποθέτησαν κολάρο.