Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθητής εγκλωβίστηκε σε σπηλιά-Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του Κοινωνία Προσπάθησε να πιάσει τη σάκα του 16/09/2013 10:58 Μοιραστείτε το άρθρο: Διαβάστε επίσης Πάτρα: Θλίψη στο τελευταίο "αντίο" στον Σταύρο Μαλλιώρη- Παρών και ο Κώστας Λαλιώτης Θρήνος σε Λάππα και Δεμένικα - Τραγωδία για δύο Αχαιούς 26 και 25 ετών - Σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Σαμοθράκη όπου υπηρετούσαν Πάτρα: Σεισμικές δονήσεις με διάρκεια έγιναν αισθητές στη Δυτική Ελλάδα- 4,8 Ρίχτερ και 4,4 Ρίχτερ στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο Αττικό Άλσος για τον απεγκλωβισμό 13χρονου μαθητή που έχει πέσει σε σπηλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί προσπάθησε να πιάσει τη σάκα του που έπεσε στη σπηλιά, με αποτέλεσμα να πέσει και το ίδιο μέσα σε αυτήν και να εγκλωβιστεί σε βάθος περίπου 10 μέτρων. Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό. Οι πυροσβέστες επικοινωνούν με τον μαθητή και κατεβαίνουν με σχοινιά στη σπηλιά, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του Πολυγώνου. Διαβάστε επίσης Αχαϊα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία των δυο ναυτών που "έφυγαν" σε τροχαίο στη Σαμοθράκη Ποιοί γλιτώνουν τις αλλαγές σε συντάξεις, εφάπαξ και όρια ηλικίας Δυτική Ελλάδα: Έρχονται κι άλλες σφοδρές καταιγίδες - Έντονα φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού - Δείτε μέχρι πότε θα βρέχει στην περιοχή Αθλητισμός ΝΟΠ: Από νωρίς στα ...βάσανα Πολιτισμός Ο Φάρος Ποντίων Πατρών στο 9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Events Πάτρα: Το πρώτο Bob Theatre Festival έρχεται στην πόλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο Αττικό Άλσος για τον απεγκλωβισμό 13χρονου μαθητή που έχει πέσει σε σπηλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί προσπάθησε να πιάσει τη σάκα του που έπεσε στη σπηλιά, με αποτέλεσμα να πέσει και το ίδιο μέσα σε αυτήν και να εγκλωβιστεί σε βάθος περίπου 10 μέτρων.

Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό. Οι πυροσβέστες επικοινωνούν με τον μαθητή και κατεβαίνουν με σχοινιά στη σπηλιά, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του Πολυγώνου.