Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νέο κρούσμα διακίνησης ναρκωτικών από πυροσβέστη!

Ο 36χρονος υπηρετεί στη Λάρισα

Νέο κρούσμα διακίνησης ναρκωτικών από πυροσβέστη!


Εμπορευόταν ηρωίνη μαζί με έναν 32χρονο συγκάτοικό του

Πριν προλάβει να συνέλθει το Πυροσβεστικό Σώμα από τη σύλληψη ενός 40χρονου πυροσβέστη που σκόπευε να πουλήσει 101 ναρκωτικά χάπια στη Νέα Ιωνία του Βόλου πριν από δυο εβδομάδες, άλλη μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από υπάλληλό του έρχεται να προκαλέσει αναταράξεις!

Αυτή τη φορά, στα χέρια  των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 36χρονος πυροσβέστης που υπηρετεί στη Λάρισα και το σπίτι του βρισκόταν από μέρες υπό διακριτική επιτήρηση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπορεύεται ηρωίνη μαζί με έναν 32χρονο συγκάτοικό του. Πράγματι, όταν ο τελευταίος έφτασε στο σπίτι του πυροσβέστη, ακινητοποιήθηκε και πάνω του βρέθηκαν ένα ζευγάρι κλειδιών του σπιτιού, 75 ευρώ και ένα κινητό.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι, όπου συνελήφθησαν ο 36χρονος πυροσβέστης μαζί με έναν 27χρονο που είχαν στην κατοχή τους μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,4 γραμμαρίων, μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας με υπολείμματα ηρωίνης, δυο ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, νάιλον περιτυλίγματα για τη συσκευασία ναρκωτικών και πέντε κινητά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 32χρονος αντί να πληρώνει ενοίκιο στον πυροσβέστη του έδινε μέρος από την ηρωίνη που αποθήκευε στο σπίτι και την διακινούσαν μαζί σε τοξικομανείς της πόλης! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
http://www.protothema.gr