Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΕΑΠΣ προς WIND:Για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής τηλεφωνίας


Για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής τηλεφωνίας

18-7-2014

Προς  Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο WIND κ. Νάσο Ζαρκαλή

Κύριε Πρόεδρε

Εδώ και πολλά χρόνια το Π.Σ. χρησιμοποιεί την εταιρεία σας ως πάροχο για τα κινητά τηλέφωνα υπηρεσιακής χρήσης. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια και το πυροσβεστικό προσωπικό, για προσωπική του χρήση, σε πολύ μεγάλο αριθμό,  έχει συνδεθεί σε σχετικό προγραμμα κινητής τηλεφωνίας στην εταιρία σας.
Πριν λίγες μέρες μας κοινοποιήθηκε ολιγόλογο μήνυμα της εταιρίας σας, με το οποίο γνωστοποιεί στους συναδέλφους μας, ότι από 15-7-2014 η χρέωση του προγράμματος ομιλίας θα αυξηθεί από 0.0025€/sec σε 0.00423€/sec, δηλαδή μια γιγάντια αύξηση κατά 84% περίπου.
Μια τέτοια τεράστια αύξηση, σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές για τα πενιχρά οικονομικά των συναδέλφων, εκτός του  αντικειμενικά υπερβολικού της, αποτελεί και  αντιεμπορική επιλογή της εταιρίας σας.
Η ανακοίνωση αυτής της αύξησης, γίνεται την ίδια στιγμή που οι Έλληνες Πυροσβέστες σε όλη τη  χώρα δίνουν μάχη με τις πύρινες φλόγες, προσπαθώντας να διασφαλίσουν ζωές περιουσίες και τον εθνικό φυσικό πλούτο της χώρας, όλα όσα δηλαδή αναπτύσεται  στην παρουσίαση της  «στρατηγικής υπευθυνότητας» της εταιρίας σας.

Επειδή η μακροχρόνια συνεργασία του Π.Σ., του πυροσβεστικού προσωπικού και της εταιρίας σας, επιβάλλει συνθήκες εμπιστοσύνης, παρακαλούμε να επανεξετάσετε την  επιλογή σας στα πλαίσια της επεφρασμένης  «στρατηγικής υπευθυνότητας» της εταιρίας σας και να μας προσφέρεται υπηρεσίες και κόστη προσαρμοσμένα στις πενιχρές μισθολογικές μας δυνατότητες.