Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Το σοκαριστικό τροχαίο και το δύσκολο έργο της πυροσβεστικής

Το σοκαριστικό τροχαίο και το δύσκολο έργο της πυροσβεστικής

17 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:261142 α- α+
Το σοκαριστικό τροχαίο και το δύσκολο έργο της πυροσβεστικής














Την τραγική κατάληξη, του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, διαδέχθηκε η μακάβρια επιχείρηση της ανεύρεσης του μέλους του άτυχου Γερμανού ποδηλάτη, που χτυπήθηκε από Ι.Χ. λίγο μετά τις 14:00 την Τρίτη.

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στη γέφυρα της Δέσπως όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με 23χρονο ποδηλάτη υπήκοο Γερμανίας .

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και σύμφωνα με το pamepreveza.gr, ο άτυχος νέος εκτινάχτηκε αρκετά μέτρα και έπεσε στην άσφαλτο.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και όσοι διερχόμενοι βρέθηκαν στο σημείο αντίκρισαν σοκαριστικές εικόνες.

Ο 72χρονος οδηγός του Ι.Χ. σε κατάσταση σοκ, και ο ποδηλάτης διαμελισμένος νεκρός στην άσφαλτο.

Το δύσκολο έργο της αναζήτησης του κάτω άκρου του 23χρονου, που έχασε κατά την σύγκρουση, ανέλαβε να φέρει σε πέρας η πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας, που έφτασε στο τόπο του συμβάντος, με δύναμη πέντε πυροσβεστών και επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή.

Μετά από δύο ώρες συνεχούς προσπάθειας και αναζήτησης ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, βάτα και πουρνάρια, βρέθηκε το άκρο από τους πυροσβέστες, κάτω από την γέφυρα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Επίσης βρέθηκε σε άλλο σημείο και το ποδήλατό του καθως και προσωπικά του αντικείμενα τα οποία περισυλλέγησαν.

Ο 72χρονος οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη από την τροχαία Πρέβεζας η οποία ανέλαβε και την προανάκριση.
Ειρήνη Ν
http://www.madata.gr/