Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη τραγωδία με θύμα 13χρονο κορίτσι

asthenoforo-EKAB
02/12/13

Απίστευτη τραγωδία με θύμα 13χρονο κορίτσι

Ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά της να ζεσταθεί από ένα μαγκάλι – Έμενε με τη μητέρα της σε σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα - Η μητέρα λιποθύμησε αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις της αργότερα.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία, με θύματα πάμπτωχους μετανάστες, σημειώθηκε σε φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής.
Περίπου στις 23:10 το βράδυ, στην περιοχή Ξηροκρήνης πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό, η 13χρονη από τη Σερβία έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι που άναψε μαζί με την 54χρονη άνεργη μητέρα της για να ζεσταθούν, καθώς ζούσαν σε σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, χθες το βράδυ στις 23.10, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Άμεση Δράση για περιστατικό αιφνίδιου θανάτου σε σπίτι στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο σπίτι όπου ζούσαν η 54χρονη γυναίκα από την Σερβία μαζί με την 13χρονη κόρη της.
Η γυναίκα είναι άνεργη και άναψε ένα μαγκάλι για να ζεστάνει το σπίτι. Από το μαγκάλι δημιουργήθηκαν αναθυμιάσεις που είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν μάνα και κόρη. Κάποια στιγμή η μάνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Η άτυχη 13χρονη δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που σε πρώτη φάση εκτιμά πως ο θάνατος της μικρής προήλθε από τις αναθυμιάσεις. Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ν.Φωτ.